SEO – Zoekmachineoptimalisatie

ranking monitoring
Plan voor Groei

Een datagedreven SEO marketing strategie samen met een hoogwaardige sales funnel zijn hét recept voor snelle en duurzame groei.

Website Content

Laat je gelden als expert en trendsetter in jouw vakgebied door goeie, leuke en waardevolle content te delen. Onze SEO tekstschrijvers zoeken uit wat jouw klanten willen lezen

SEO
SEO Planning

Zoekmachineoptimalisatie is een moeilijke dans, zonder de juiste kennis maak je al snel de verkeerde moves. Niet getreurd, wij kennen ze allemaal dus laat ons je SEO verbeteren!

Technische SEO

Laadsnelheid, schemas, CRO… Wij hebben alle kennis in huis over de technische aspecten die aan je zoekmachineoptimalisatie bijdragen. Scheelt jou weer een hoop gedoe!

Concurrentieanalyse

Laten we eens een goeie blik op de concurrentie werpen en die inzichten gebruiken om jouw bedrijf verder te helpen.

Speaker
Digitale PR & Bereik

Wij zijn niet 100% nerd. We hebben ook een menselijke kant! Wij zorgen ervoor dat je bij relevante partners en websites op de radar komt.

Digitale Marketing Diensten
Die Het Verschil Maken

Wij zijn meer dan je doorsnee digitale media bureau. Wij proberen alles te integreren – commerciële excellentie met een holistische cultuur, winst met voldoening, groei met duurzaamheid – om zo sociaal mogelijk te ondernemen.

Onze missie is “Zichtbaarheid creëren voor de dingen waar de wereld meer van nodig heeft”. Dit betekent dat we onze digitale marketing kennis en technische expertise inzetten voor diensten en producten die een positieve impact op de wereld hebben. Zo proberen we meer te doen dan alleen onze klanten helpen.

Onze Diensten

Webdesign

Creatieve en functionele websites, volledig volgens SEO marketing principes gebouwd.

SEM/PPC

Schakel een tandje bij en wordt sneller zichtbaar via online advertenties

Sociale Media Optimalisatie

Vergroot je bereik via sociale media.

Strategisch Advies

Wij helpen jou bij het samenstellen van een succesvolle marketing strategie.

Marktonderzoek

Wij hebben speciale programma’s ontwikkeld die ons marktinzichten van een ongekende schaal verschaffen.

Content Creatie

Wij creëren geoptimaliseerde content voor jouw website. Van A tot Z. Inhoud waar je trots op mag zijn.

Onze Partners

Klaar om samen te werken? Neem contact op

Wij zijn er om jouw bedrijf te laten groeien. We gebruiken onze kennis en expertise binnen digitale marketing om zichtbaarheid te creëren voor dingen waar de wereld meer van nodig heeft. Zo proberen we onze klanten in het specifiek én de wereld in het algemeen te helpen. Neem vandaag nog contact op!

 

Email: info@kenektdigital.nl

Telefoon: +31-615-236-930